Lærere

Voksnes verden butikker nordland

det sagt. På kveldene, rundt flo tider, ser vi at fuggelen svømmer fra den ene øya til den andre i bassenget her mellom øyene. Men ta deg en strandtur, egentlig hvor som helst på kloden.

Kalk: Voksnes verden butikker nordland

Har ho ungæ under se? Untatt i syden da, altså den sonen av strender som finnes, der vi så velfortjent betaler av vår vestlige overflod for å legge oss ned og nyte sand, hav og sol den sonen gjelder ikke i dette tilfellet. Kanskje bra da at det ikke er kommet noen ee på land enda her på Brattøya, for dette var ingen sindig, vaggende dunkjærringsvandring. Fuggelen legger seg vilt. Vi ser alle e-husan, så langt, fra kjøkkenstua. Hun går med dem ned til sjøen, snakker med dem og gir dem mat.

Voksnes verden butikker nordland - Nordland fylkeskomm

E kallen lå tolmodig og venta på henne i sjøen rett ved øya. . Jeg la lydene inn i dataen og lagde en merkelig komposisjon av dem. Noe av dette ligner jo på det barn leiker i dag. Virker forresten som vånen/ jordråttene har gått i hi, for ingen små gnagere ser på oss her vi sitter med kaffekoppen på trappa om morgenen. Ho har lagt seg der på tre egg under mormors gamle prydbusker.  Det fantes og mange mennesker i øyan, og jeg lærte meg tidlig som barn, at noen mennesker var gode og omsorgsfulle, mens andre  mennesker måtte du passe deg for.  Her finnes enda solbær, stikkelsbær, rips og en ruvende pion som nå knopper seg og er klar til blomstring. Men min mentor Albert sier at det ikke er så lurt. Det er utrolig berikende for din sjel. Vurderer fram og tilbake om hvorvidt husene skal stå høyt og synlig sånn som folkhusene i øyan, eller om de skal gå mere inn i terrenget. Meter strandsone gav dette resultatet. Her finnes øyer og tusenvis av ærfugler som røktes av øyboere. I: Fjell faller Foto: Are Engen Steinsholm I filmen Fjell som faller, om Anna og Ane, viser billedkunstner Bodil Furu to kvinners refleksjon over sine liv i en utsatt utkant henholdsvis på Hysværet og på Lånan i Vega kommune. Ho som ligger vilt har fått en nabo. Det er mørkt som i jord ute, når jeg går. Ho ligger der, flat og brei ned på det fint oppredde store nakne pupper free sex chatt reiret. Jeg rodde ut til de siste holmene i Hysværet, og kjente en barnslig skrekkblandet fryd. Facsinert har de sett på hvordan havet har vokst oppover bergene, og til slutt kunne de ikke la være. Lyden av ei sag er støy om den blandes med sytten bil-, fly-, og båtmotorer på ulik avstand, eller med lyden av en tv og et kjøleskap og ei ovnsvifte. Han døde i juni 2002.

0 tanker om “Voksnes verden butikker nordland”

Kommentere

E-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *